Privacy

Privacy

Privacyverklaring geWOON architecten BV

1. Algemeen

geWOON architecten BV beschouwt privacy als een kostbaar goed en doet er alles aan om deze zorgvuldig te beschermen. In dit document leest u hoe geWOON architecten BV omgaat met uw persoonsgegevens. geWOON architecten BV verwerkt deze persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

2. geWOON architecten BV

geWOON architecten BV heeft drie vestigingen:

  • Bladel; Mastbos 15, 5531 MX, 0497 – 36 00 54
  • Etten-Leur; Brouwerstraat 3, 4871 EG, 076 – 501 12 40
  • Boxtel; Bosscheweg 107, 5282 WV, 0411 – 70 02 50

geWOON architecten BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 69747261 en is werkzaam als architectenbureau in de branche “ingenieurs en overig technische ontwerp en advies”.

3. Persoonsgegevens die worden verwerkt

geWOON architecten BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van geWOON architecten BV, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan geWOON architecten BV verstrekt. geWOON architecten BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Burgerservicenummer (BSN)
  • BTW-nummer (indien u een bedrijf heeft)

4. Waarom geWOON architecten BV gegevens nodig heeft

  • De door u verstrekte persoonsgegevens kunnen door geWOON architecten BV worden verwerkt om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u per e-mail, telefoon of per post te kunnen benaderen.
  • Daarnaast kan geWOON architecten BV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit werkzaamheden op het gebied van stedenbouw, architectuur en/ of bouwkunde.

5, Hoe lang bewaart geWOON architecten BV uw gegevens?

geWOON architecten BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

6. Bescherming van uw gegevens

De persoonsgegevens waarover geWOON architecten BV beschikt zijn digitaal opgeslagen. De computers en server waar uw gegevens op staan zijn beschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Indien (één van) deze computer(s) zou worden gestolen of gehacked, zal geWOON architecten BV aangifte doen van een zogenaamd “datalek” bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit zijn wij wettelijk verplicht.

7. Opdracht en contactformulier

  • Als u akkoord geeft op een offerte, geeft u daarmee ook nadrukkelijk akkoord op opname in de klantendatabase van geWOON architecten BV.
  • Als u het contactformulier op de website invult of ons een e-mail stuurt, worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zo lang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

8. Verstrekking aan derden

  • geWOON architecten BV verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Voor de voortgang van projecten kan het nodig zijn om uw gegevens te delen met:

  • de gemeente
  • een aannemer
  • een installateur
  • soortgelijke bedrijven en instanties

Indien uw gegevens worden gedeeld met anderen dan bovenstaand, zullen wij dit schriftelijk kenbaar maken. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat aangeven via info@gewoonarchitecten.nl.

  • Op onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen deze social media platformen uw persoonsgegevens. U bent zelf verantwoordelijk voor het klikken op deze buttons en het kenbaar maken van uw persoonsgegevens aan deze social media platformen. Dit gebeurt buiten onze invloedsfeer; geWOON architecten BV is hier dan ook niet voor aansprakelijk.

9. Websites van derden

De privacyverklaring van geWOON architecten BV is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links aan onze website zijn verbonden. geWOON architecten BV staat dan ook niet in voor de werkwijze van deze derden, of zij op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u van deze websites gebruik maakt en er uw gegevens op achterlaat.

10. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ook heeft u het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een schriftelijk verzoek daartoe sturen naar bovengenoemd postadres, met een kopie van uw legitimatiebewijs. geWOON architecten BV zal binnen een redelijke termijn, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

11. Wijziging van deze privacyverklaring

geWOON architecten behoud zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Deze zal daarom altijd voorzien zijn van een versiedatum. Wanneer u onze privacyverklaring regelmatig raadpleegt, bent u van deze wijzigingen op de hoogte. De meest actuele verklaring is op de website terug te vinden en is ook altijd opvraagbaar.


Cookieverklaring geWOON architecten BV

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

  • Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  • Sociale deelknoppen

Op onze website zijn knoppen opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, LinkedIn, Twitter en Pinterest. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk LinkedIn, Twitter en Pinterest zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees je in de privacyverklaring van Facebook, LinkedInTwitterPinterest en Google (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook, LinkedIn, Twitter en Pinterest opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Facebook, Linkedin, Twitter en Pinterest stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

  • Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

  • In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Scroll naar top