Referenties

Referenties

Wij zijn trots op onze projecten, maar het meest trots zijn wij op onze tevreden opdrachtgevers! Graag laten we hen aan het woord.

Herbouw woonboerderij

“De herbouw van onze woonboerderij is door jullie perfect ontworpen en in de perfect oude stijl getekend. Door goed te luisteren naar onze wensen is de indeling geheel naar onze tevredenheid gerealiseerd. De vergunning voor onze Vlaamse schuur wat een monument is en veel voeten in aarde had is ook keurig voor elkaar gekomen. Met een prettige samenwerking en voor een keurige prijs is geWOON architecten een aanrader voor iedereen die grote plannen heeft.”

Fam. Huijbregts

Verbouwing woonhuis

“Klantgericht, betrouwbaar en betrokken.”

Jasper Schellingerhout

Nieuwbouw sportaccommodatie

“geWOON architecten speelt goed in op de wensen van de gebruikers en opdrachtgever, alsmede het uitwerken van het PvE in een ontwerp, welke dan i.o.m. de opdrachtgever uitgewerkt wordt tot een aanbestedingsgereed ontwerp.”

Hans van Zijp
gemeente Etten-Leur

Nieuwbouw sporthal

“De ontwerpen voor de nieuwe sporthal door geWOON architecten werden als onbevangen, fris, enthousiast en deskundig beoordeeld. De betrokkenheid van de architecten bij de realisering hebben wij als opdrachtgever bijzonder gewaardeerd. Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot een accommodatie waar we erg trots op zijn. Vandaar dat wij geWOON architecten bij vergelijkbare projecten van harte kunnen aanbevelen.”

Ad van de Ven
gemeente Bladel

Vrijstaand woonhuis

“geWOON architecten heeft met veel oor voor onze wensen een bijzonder familiehuis gecreëerd.”

Ben en Lonneke Vos

Nieuwbouw bedrijfspand

“Er is een prachtig gebouw ontworpen dat echt het visitekaartje van ons bedrijf is geworden.

Daarnaast heeft geWOON architecten het bij de gemeente voor elkaar gekregen dat wij het pand binnen het bestemmingsplan hebben kunnen realiseren.”

Jan van Buytene
Therminon BV

Dubbele woonboerderij

“Dankzij de ‘woon-enquête’ van geWOON architecten genieten we nu optimaal van onze woonwensen. Echt super fijn.”

Marco Schoenmakers

Verbouwing woonhuis

“Hans kwam bij de verbouwing van ons monumentale huis met creatieve oplossingen. Wat betreft het nieuwe bijgebouw: de ideeën van Hans sloten precies aan bij onze wensen en onze smaak.”

Han Bax

Nieuwbouw bedrijfspand

“Prettige samenwerking, meedenkend en je wordt totaal ontzorgd”

Hugo Jansen
Jansen Machinebouw
Scroll naar boven